Bekijk hier de hele t-shirt collectie

Alle IT-t-shirts van New York finest zijn door ons ontworpen en nergens anders verkrijgbaar. Geïnspireerd door trendy en feel good quotes ontwerpen wij deze leuke en gave dames IT t-shirts. Gedragen door sterren en fashion models over de hele wereld.

De pasvorm van onze fun tees zijn aangepast voor Nederland zodat deze IT Girl t-shirts perfect zitten. Fun in onze it-shirts is een must, speciaal voor de cool girls.

Grappige t-shirt teksten

Grappige t-shirts te kust en te keur. Een beetje ondeugend of dubbelzinnige shirts, we hebben ze natuurlijk in het assortiment. Regelmatig wordt onze collectie uitgebreid met weer nieuwe grappige, leuke en funny shirts. Like ons op facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwe t-shirts.

Kwaliteit van de onze fashion IT t-shirts

Wij doen onder geen enkele voorwaarde concessies betreffende de stof kwaliteit en de prints van onze trendy fashion t-shirt. De stof van deze shirtjes blijft goed en de dessins blijven bij normaal gebruik goed van kwaliteit. De fabricage van de dessin en feel good quotes shirts wordt in Nederland gedaan en in eigen beheer om de kwaliteit te garanderen.

IT-Shirts

Van it-shirts kan een échte fashionista nooit genoeg hebben! Het populaire it-shirt met teksten en quotes zijn in uiteenlopende soorten en maten. Iedereen zou een statement shirt moet hebben in je kledingkast. Ten eerste omdat deze top met tekst altijd een té leuke opdruk/quote heeft. Ten tweede omdat je een musthave shirt overal mee kunt mixen en matchen. Je kunt deze aantrekken in combinatie met een rok, destroyed spijkerbroek of skinny jeans! Stoer,hip en stijlvol. Alles kan en alles mag met de it shirtjes! Alleen bij New York finest zijn deze originele ontwerpen te verkrijgen voor de allerbeste prijs.

ashley t-shirt heronaomi hit me It shirtDior-we-should-all-be-feminist-chimamanda-ngozi-adichie-shirt-Maria-Grazia-ChiuriNothing to weat shirt

Paris t-shirt