Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,90 per brievenbus pakje, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Retour kosten zijn dus voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@newyorkfinest.nl.

Voor de retour gestuurde items zullen we, na ontvangst van uw retourzending, het aankoopbedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen aan u terugstorten.

Ruilen?

Wilt u graag een artikel ruilen voor een andere maat of kleur? Mail dan onze klantenservice op info@newyorkfinest.nl. Indien het artikel voorradig is, zullen wij deze reserveren. Na ontvangst van je retourzending sturen wij deze kosteloos op.

TIP: Schrijf op de buitenkant van de zending dat het een ruiling is.

Retouradres:

Newyorkfinest.nl
Kerkstraat 24A
5541 EM Reusel
Nederland