Ons verhaal

Mijn naam is Jan-Paul ter Horst en mode is mij met de paplepel ingegeven. Mijn oma is in 1926 begonnen in de confectie met het repareren van jassen en later een een winkeltje begonnen die later werd overgenomen door mijn vader en zus.

Rond mijn 20ste ben ik in de zaak gekomen en mode en trends gaan inkopen met mijn vader. Dit blijf ik op de dag van vandaag fantastisch vinden om te doen. Van Amsterdam tot Milaan en iedere maand naar Parijs. En daar doe ik vaak ideeën op voor nieuwe ontwerpen.

Een jaar of 5 geleden heb ik als geintje een shirt gemaakt-aangepast voor mijn vrouw “its a Jansen Thing , you wouldn’t understand” ( de achternaam van mijn vrouw ). Dit sloeg erg aan. Het maken en drukken van t-shirts vond ik zo leuk om te doen dat ik dit als een hobby ben gaan doen. Met vragen uit mijn omgeving om ook een gaaf verjaardag shirtje te maken ben ik het steeds professioneler gaan aanpakken.

Ik wil geen concessies doen in kwaliteit. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een perfecte shirt leverancier. Niet van die goedkope flut shirts die na 1 keer wassen kromtrekken enz. enz.

Uit mijn branche werd ik getipt dat er een leverancier was die in mijn ogen alles correct doet. Biologisch katoen en fair trade geproduceerd, milieu vriendelijk en de daarbij behorende certificaten. Bingo!!! Dit was voor mij de laatste schakel. Leuke shirts die niet door kinderhandjes in elkaar gezet worden voor een appel en een ei. Hier sta ik 100% achter en daarom zijn deze shirts iets duurder.

Begin 2019 kwamen de lang verwachte machines om shirts digitaal te kunnen drukken en ook nog op water gebaseerde inkten die ongeveer 80 wasbeurten mee gaan. Nu is mijn uit de hand gelopen hobby voor mij helemaal compleet.

Iedere ochtend voor dag en dauw druk ik alle orders om deze zo snel mogelijk te verzenden. En dan zo snel mogelijk naar onze winkels.

Als ik voor inkoop weg ben dan duurt het 1 dag langer. Dit is dan ook de reden dat ik niet altijd alles binnen 24 uur kan verzenden. (  80% lukt wel ).

Ook ben ik erg trots dat we het Webwinkelkeur hebben gekregen zodat je zeker bent dat je bij een betrouwbaar bedrijf koopt. Iedereen kan een recensie achterlaten. Mocht je verbeterpunten hebben bel mij even op of stuur een mailtje. Ben ik in de gelegenheid dan sta ik altijd voor je klaar. Of kom langs in een van onze winkels.

JP ter Horst

Dit is mijn verhaal in het kort.